تخمیر و اهمیت آن در تولید مواد غذایی “همراه با دستور تولید محصولات تخمیری خانگی”

شناسه محصول: نامعلوم دسته: , برچسب: , , تاریخ انتشار : 23 بهمن 1403تعداد فروش : 1تعداد بازدید : 210
قیمت محصول

75,000 

جزئیات بیشتر

نوع کتاب

دیجیتالی, فیزیکی

نویسنده

اندیشه رضائی, مریم سلطانی

قوانین استفاده

خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.

  • دسترسی به فایل محصول به صورت مادام‌العمر
  • ۶ ماه پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده
توضیحات مختصر محصول
تخمیر و اهمیت آن در تولید مواد غذایی “همراه با دستور تولید محصولات تخمیری خانگی”
نمایش بیشتر
دیدگاه های کاربران
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
0 0.0
بر اساس 0 خرید
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید: فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.  

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تخمیر و اهمیت آن در تولید مواد غذایی “همراه با دستور تولید محصولات تخمیری خانگی””

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *